Sélectionner une page

De Gezichtslijn

Voor jezelf zorgen begint met een goede gezichtsbehandeling.

Onze gezichtsbehandelingen

Bekijk onze verschillende huidverzorgingsproducten aangepast aan uw huidtype

voorbereiding

voorbereiding

Een zorgvuldige reiniging zorgt voor een heldere en stralende teint, klaar voor al uw behandelingen. Het vindt plaats in twee fasen:
reiniging en peeling

stimulatie

stimulatie

Celstimulatie is een belangrijke stap in de protocollen van GERnétic International.
Het zorgt ervoor dat de huid de volgende producten beter kan verwelkomen.

Anti-verouderingswerking

Anti-verouderingswerking

Producten waarin tientallen jaren wetenschappelijke kennis van het celverouderingsproces is verwerkt om significante en blijvende resultaten te boeken.

droge huiden

droge huiden

Het gezicht is een gevoelige zone die voortdurend wordt blootgesteld aan uitdrogende externe factoren zoals koude, zon, verwarming of vervuiling.

vette huiden

vette huiden

De vette huid heeft een adstringerende verzorging nodig die matteert zonder uit te drogen. GERnétic International heeft huidverzorgingsproducten ontworpen om een vlekkeloze huidtextuur en een frisse teint te helpen herstellen.

actie tegen vlekken

actie tegen vlekken

De GERnétic International lijn bevat producten die de teint lichter maken, maar ook huidpigmentatie vertragen en voorkomen door in te werken op alle pigmentatieprocessen.

kwestbare zones

kwestbare zones

De oogcontour is vaak het eerste teken van veroudering van het gezicht, waarbij de dunheid en dus de kwetsbaarheid van de huid de oorzaak zijn. De mondomtrek en het décolleté zijn ook zones waar de huid dun en kwetsbaar is.

gevoelige huiden

gevoelige huiden

Sommige huiden reageren aan agressies van buitenaf door een agressieve omgeving, maar ook van binnenuit door biologische, fysieke of psychologische stress.

regeneratie

regeneratie

Rijke en volledige verzorging om te worden gebruikt als aanvulling op alle behandelingen. Ze leveren essentiële elementen door de celregeneratie te helpen door de huidfunctie te herstellen: herstel, oxygenatie…

versterking

versterking

Tijdens de behandeling moet een pauze worden ingelast om de actieve bestanddelen te laten inwerken. Dit is het ideale moment om de juiste versterkende maskers aan te brengen.

bescherming

bescherming

Elke behandeling wordt afgerond met het aanbrengen van een bescherming in de vorm van een dagbasis met zonnebescherming, die een lichte matte finish geeft, of een zonneproduct met een hogere beschermingsfactor.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te bladeren, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.