Sélectionner une page

Catalogus

Ontdek de uitzonderlijke producten van GERnétic International laboratoria

Onze Gamma

Blader door onze verschillende productassortimenten die aangepast zijn
aan uw huidtype of uw huidige zorg.

De gezichtslijn

De gezichtslijn

GERnétic International behandelingen werken in harmonie met de huid door zich te richten op specifieke aandoeningen, acne, vette huid, rimpels, gevoeligheid, littekens, roodheid of pigmentvlekken, om buitengewone resultaten te produceren.

De parfaits

De parfaits

De parfaits zijn juweeltjes van technologie en de belichaming van onze filosofie. Trakteer uzelf op de luxe van een buitengewone crème. Vecht met elegantie en efficiëntie tegen huidveroudering van het gezicht.

De SPA lijn

De SPA lijn

 Algen zijn buitengewone levende organismen die groeien zonder kunstmest, pesticiden en genetische manipulatie. Dompel uzelf onder in de zeewereld van onze SPA-producten verrijkt met algenactieve ingrediënten.

De Buste Lijn

De Buste Lijn

Van adolescentie tot menopauze en voortplanting : het lichaam produceert, de huid ondergaat. Vergeet uw decolleté en de ronding van uw buste niet. Diepe behandeling is een alomvattende behandeling.

De Lichaam lijn

De Lichaam lijn

Of u nu uw vetophopingen wilt verminderen, uw weefsels wilt verstevigen, cellulitis wilt bestrijden of striae wilt uitroeien, onze knowhow en onze technologie passen zich aan u aan.

Vital Transfer

Vital Transfer

Huidveroudering gerelateerd aan hormonale deficiëntie is vergelijkbaar met chronologische veroudering door ouderdom en manifesteert zich door droogheid en dunner worden van de huid, verlies van stralende teint. 

De zonnelijn

De zonnelijn

De vrucht van de allernieuwste technologie, onze zonnelijn stelt u in staat intelligent te bruinen met behoud van uw huid. Geef de voorkeur aan een lage beschermingsindex en verhoog vervolgens de index volgens blootstelling aan de zon.

De herenlijn

De herenlijn

Om meteen ter zake te komen. Dit is wat de man van vandaag definieert. Perfecte huid zonder compromissen en zonder franjes. Vier producten. Vier toepassingen.
Reinigen, hydrateren, liften, kalmeren.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Schoonheidsadvies, Promoties, Nieuwe producten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te bladeren, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.